Peremmälle ja Lakitoimisto Kunnes

 

Konkretiaa ja voimavaroja eri elämäntilanteisiin yhdessä paketissa

 

 

 

Ero, ikääntyminen, avioliitto, sijoittaminen
 

Peremmälle & Lakitoimisto Kunnes -palvelut eri elämäntilanteisiin
 

 

Lakitoimisto Kunnes Oy ja Peremmälle Oy tarjoavat osaamisensa yhdessä paketissa sinun hyväksesi.

Saat samassa paketissa lainopilliset neuvot ja voimavaravalmennusta tilanteen käsittelemiseen.

Katso alta palvelumme eri elämäntilanteisiin, kuten erotilanteeseen, ikääntyville, sijoittajille ja avioliittoa harkitseville. Kaikki palvelut voidaan toteuttaa etänä.

Lue 20.12.2021 julkaistu Karjalaisen juttu yhteistyöstämme täältä.

Erosparraus

Erotilanteissa on usein se ei-juridinen haaste, että ihmiset eivät jaksa tai uskalla pitää oikeuksistaan kiinni.

Eroaminen itsessään on voimavaroja kuluttava prosessi, joten puolensa pitäminen esimerkiksi varallisuuden jakamisen osalta voi osoittautua ylivoimaiseksi taakaksi eroprosessin keskellä.

Tilannetta hankaloittaa entisestään se, jos suhteen toinen osapuoli on hallitsevampi. Tällöin toinen voi lähteä yhteisestä kodista tyhjin käsin, vaikka juridisesti hänelle kuuluisi tietty - vähintäänkin hänen itsensä omistama - osuus omaisuudesta. Ymmärrä siis oikeutesi ja pidä niistä kiinni!

Erotilanne on yksi elämän suurimmista muutoksista. Pitkän tai lyhyenkin liiton jälkeen oma identiteetti ja arki on rakennettava uudestaan. Vaikka olisit eron suhteen aloitteellinen tai eropäätös olisi syntynyt yhteisymmärryksessä, on edessä uuden elämän ja itsen tuntemisen opettelu.

Ajatukset voivat suuntautua kauas tulevaan tai tuntuu, ettei tulevaisuutta olekaan. Ulkopuolisen kanssa keskustelu auttaa jäsentämään asioita, hahmottamaan, mitä elämältä tulevaisuudessa haluaa, mitä päättynyt suhde opetti, kuka sinä olet tänään ja miten pitää puoliaan.

Autamme sinua varmistamaan, että ymmärrät oikeutesi ja pidät niistä kiinni.

Paketin sisältö:

 • Ensitapaaminen yhdessä perhevarallisuusjuristin ja terapeutin* kanssa

 • Juridinen sparraus - ymmärrä oikeutesi (1 x 1 h tapaaminen juristin kanssa)

 • Voimavaracoaching* - valjasta voimavarasi, rakenna identiteettisi (3 x 45 min coaching asiakkaan kanssa erikseen sovittavista teemoista)

Paketin hinta 390 € (sis. ALV)

Mahdolliset juridiset asiakirjat veloitetaan erikseen.

Voidaan toteuttaa etänä.

Ikääntyminen on lahja, jonka toivoisi kaikkien saavan

Miten muuttaa kertyneet ikävuodet voimavaraksi? Miten voit oikeudellisesti varautua ikääntymiseen?

Olipa kyseessä omat ikävuodet tai huoli omien vanhempien jaksamisesta ja pärjäämisestä, autamme sinua ikääntymiseen liittyvien teemojen käsittelyssä.

Annamme vinkkejä siitä, kuinka ikääntymisestä ja siihen varautumisesta kannattaa keskustella.

Ikääntyvien vanhempien kanssa vanhentumisen puheeksi ottaminen voi olla yksi vaikeimmista keskustelun aloituksista. Ikääntymiseen ja vanhenemiseen liittyy paljon tunteita, mikä voi tehdä keskustelusta vielä vaikeamman. Myös elämän lopullisuus on väistämättä läsnä. Kuinka siis ottaa esille asia, josta olisi puhuttava, mutta joka on vaikea?

Perhevarallisuusjuristin avulla voit varmistua siitä, että sinulla tai vanhemmillasi on tarvittavat keinot omannäköisen ja oman tahtosi mukaisen vanhuuden varmistamiseksi. Juristin kanssa voit keskustella muun muassa testamentin tarpeellisuudesta sekä muista ikääntymisen kannalta keskeisimmistä asiakirjoista, kuten edunvalvontavaltuutuksesta.

Paketin sisältö:

 • Ensitapaaminen yhdessä perhevarallisuusjuristin ja terapeutin* kanssa
 • Juridinen sparraus - ikääntymisen ennakointi ja oikeudellinen varautuminen (1 x 1 h tapaaminen juristin kanssa)
 • Voimavaracoaching* - valjasta voimavarasi, elä arvoistasi elämää (oman elämän arvokkuus) (3 x 45 min coaching asiakkaan kanssa erikseen sovittavista teemoista)

Paketin hinta 390 € (sis. ALV)

Mahdolliset juridiset asiakirjat veloitetaan erikseen.

Voidaan toteuttaa etänä.

Pohditteko puolisosi kanssa naimisiinmenoa?

Ette kuitenkaan ole täysin varmoja, haluatteko tai oletteko valmiita avioliittoon ja sen mukanaan tuomiin velvoitteisiin, vastuisiin ja sitoutumiseen, mitä avioliitto juridisessa mielessä tuo mukanaan?

Perhevarallisuus- ja perintöjuristina autan teitä hahmottamaan avo- ja avioliiton oikeudelliset eroavaisuudet sekä erilaiset vaihtoehdot vaikuttaa avo- ja avioliittoon liittyvien perhevarallisuus- ja perintöoikeudellisiin kysymyksiin, kuten perimysjärjestykseen tai omaisuuden jakamiseen mahdollisessa erotilanteessa.

Coach auttaa teitä tunnistamaan parisuhteeseenne taustalla vaikuttavat arvot, odotukset, tunnelukot, tunteet ja historian painolastit. Valmennuksen myötä teillä on työvälineitä jatkaa keskustelua itsenäisesti ymmärtäen toisianne syvemmin.

Paketin sisältö:

 • Ensitapaaminen yhdessä perhevarallisuusjuristin ja terapeutin* kanssa
 • Juridinen sparraus - mennäkö naimisiin vai ei? (1 x 1 h tapaaminen juristin kanssa)
 • Coaching* - avoparista aviopariksi? (3 x 45 min coaching asiakkaan kanssa erikseen sovittavista teemoista)

Paketin hinta 390 € (sis. ALV)

Mahdolliset juridiset asiakirjat veloitetaan erikseen.

Voidaan toteuttaa etänä.

Sijoittajan sparrauspaketti

Olitpa sitten aloitteleva sijoittaja tai sijoitusstrategiasi viimeisen päälle hionut konkari, voit kohdata kivikkoja vaurastumisen polullasi.

Sijoittamisen riskit ovat moninaiset eikä oikeudellisten riskien merkitystä menestyvän sijoittajan kohdalla voi liiaksi korostaa. Toinen merkittävä riski sijoittajan kohdalla on sijoittaja itse - uskomukset rahan suhteen sekä arvot ja rahan suhde arvoihin ohjaavat sijoittajan toimintaa.

Sijoittajan sparrauspaketin avulla varmistat, että olet minimoinut niin juridisen kuin sijoittajan mielenmaisemaan liittyvät riskit. Perhevarallisuusjuristin avulla varmistut siitä, että sijoitustesi tulevaisuus on turvattu myös elämän karikoissa, kuten eron, sairastumisen tai kuoleman hetkellä.

Coachin avulla tarkastelet omia uskomuksia, odotuksia ja toimintamalleja, jotka liittyvät sijoittamiseen, vaurastumiseen ja rahaan. Tiedostamalla edellä mainittuja asioita, olet tietoisempi siitä, mikä sinua ajaa sijoittajana eteenpäin. Tarpeettomia tai haitallisia uskomuksia muokkaamalla olet myös askeleen lähempänä omaa menestystäsi sijoittajana.

Paketin sisältö:

 • Ensitapaaminen yhdessä perhevarallisuusjuristin ja terapeutin* kanssa
 • Juridinen sparraus - sijoittamisen oikeudellisten riskien hallinta (1 x 1 h tapaaminen juristin kanssa)
 • Voimavaracoaching* - valjasta voimavarasi, ymmärrä sisäistä sijoittajaasi (3 x 45 min coaching asiakkaan kanssa erikseen sovittavista teemoista)

Paketin hinta 390 € (sis. ALV)

Mahdolliset juridiset asiakirjat veloitetaan erikseen.

Voidaan toteuttaa etänä.

 

 

 

Käy peremmälle ja varaa maksuton oman elämäntilanteesi kartoitus